Back

05.07.2012 In atentia medicilor prescriptori:

    1. Seriile si numerele de retete electronice se preiau de catre medicii prescriptori direct din sistem, daca acestia sunt conectati la sistemul informatic al prescriptiei electronice (SIPE). Daca nu au posibilitatea preluarii direct din SIPE atunci CAS le pune la dispozitie din sistem, aceste serii si numere, pe stick sau CD, ca un fisier, in format “.xml”.

    2. NU ESTE PERMIS sa emiteti pentru aceeasi persoana doua retete identice, una in format electronic si una pe hirtie autocopianta. Daca exista sau vor exista situatii in care pacientul caruia i-a fost emisa initial o reteta in format electronic se intoarce la cabinet deoarece nu gaseste farmacie care sa i-o elibereze (nu are inca dotarea necesara-legatura la internet, cititor de cod 2D) medicul va anula aceasta reteta si va prescrie una pe hirtie autocopianta.

29.06.2012 Anunt: Incepand cu data de 02.07.2012 pentru neclarităţi în legatură cu prescripţia electronică vă puteţi adresa la numărul de telefon 0752231373 şi adresa de mail: cassbti@gmail.com, zilnic între orele 8-20.